TERVEYDEN OIREET – löydä kehosi kultahiput

Kehomme elää jatkuvassa muutoksessa ja reagoi yksipuolisen elämän seurauksena. Keho vaatii huomiota mm. kivulla, raajojen puutumisella, tunnekuohuilla sekä hengityksen tai kehon lämpötilan muutoksilla. Torjumme helposti etenkin ikäviltä tuntuvat kokemukset tai yritämme päästä niistä eroon.

Työpajassa tuomme kehon tuntemusten ja oireiden viestit päivänvaloon, tutkimme niiden syntyolosuhteita sekä otamme käyttöön niiden sisältämän viisauden ja elinvoiman. Opimme huomaamaan, miten kehon tuntemukset ja oireet voivat sisältää kullanarvoisia viestejä tarpeesta muutokseen.  Ne ovat kuin unelmia, jotka haluavat toteutua. Ja unelmien eläminen luo hyvinvointia sekä avartaa ja eheyttää elämäämme.

Etsimme näitä kehon kultahippuja yksilö- ja pariharjoitusten sekä niihin valmistavien luentojen ja havaintoesitysten avulla.

Kehon kultahippuja -työpaja sisältää vaikutteita kansanlääkinnästä sekä uusista kehon ja mielen yhteyden huomioivista hoidoista. Se sopii kaikille perinteestä, parantamisesta ja itsetuntemuksesta kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta kehotyöskentelystä tai itsetuntemuksesta ei tarvita.

Koulutus on räätälöitävissä työyhteisöjen hyvinvointi- ja virkistystoimintaan tai henkilöstövalmennukseen. Se soveltuu mainiosti myös hyvinvointikeskusten ja oppilaitosten koulutustarjontaan.