YKSILÖOHJAUS

konsultaatiot yksilöille

Vanha kansa ajatteli, että ihminen on luonnostaan terve. Taudit tarttuivat ihmiseen vaikkapa metsästä tai kateelliselta naapurilta. Vaiva suisti ihmisen tasapainosta. Parantaja nosti hoidettavan luontoa – vahvisti hänen tahdonvoimaansa. Loitsujen ja rituaalien avulla kutsumaton vieras suostuteltiin tai ajettiin ulos kehosta syntysijoilleen.

Konsultoinnissani yhdistän vanhan parannustiedon nykypäivän terveystietoon ja yksilöllisiin tarpeisiin. Ohjaan sinua jäljittämään tapahtumia, jotka ovat järkyttäneet tasapainoasi. Tutkimme näitä prosesseja perinteen ja uusien hoitotapojen näkökulmista. Tavoitteena on löytää sopivin keino tai asenne, jonka avulla tasapaino ja terveyden tila voi palautua elämääsi.

oman myytin matkassa – yksilöllinen ohjaus

Yksilöohjauksessa jäljitämme omaa myyttiäsi. Myytti on kuin taiteilijan paletti. Jokainen saa syntyessään omat värinsä. Ohjaan sinua löytämään elämästäsi ne hetket, käännekohdat, näyt, unet, unelmat ja muistot, jotka kertovat kuka pohjimmiltasi olet. Seuraamme myyttistä matkaasi syntymästä nykyhetkeen. Tutkimme, miten myyttisi on valaissut polkuasi ja ohjaa yhä eteenpäin.

Ohjaan sinua peilaamaan tämän hetkistä tilannettasi kokemuksiin, joissa myyttisi on aktivoitunut, ja jotka auttavat sinua kulkemaan oman myyttisi matkassa. Autan sinua löytämään myytin sisältämän voiman ja potentiaalin sekä elämäsi ainutlaatuisen merkityksen.

LAULUVALMENNUS YKSILÖILLE

Autan sinua nauttimaan ja iloitsemaan äänestäsi ja löytämään luontaisen tapasi esiintyä. Etsin kanssasi äänellesi ja tyylillesi sopivia lauluja ja tekstejä. Valmennan sinua myös esiintymistilanteisiin ja autan esiintymisjännityksen selättämisessä. Ennen kaikkea rohkaisen sinua nauttimaan laulustasi ja ainutlaatuisesta äänestäsi.

Pidän laulukursseja ja annan laulun yksityisopetusta. Runolaulun ja loitsulaulun lisäksi opetan myös kurkkulaulua, yläsävellaulua, oman lauluäänen löytämistä ja vahvistamista, kehto- ja työlauluja sekä äänellä itkemistä. Laulukokemusta et tarvitse lainkaan; utelias mieli ja avoin sydän riittävät vallan mainiosti.