RUNOLAULU JA SOIVA IHMINEN

Tartutan luovuutta ja rohkeutta. Rohkaisen sinua laulamaan sydämesi kyllyydestä, haltioitumaan, sukeltamaan äänen ja hiljaisuuden vesiin – runon ja laulun virtaan. Ohjaan sinua tuntemaan äänesi, käyttämään ääntäsi ja nauttimaan äänestäsi.

Löydä laulusi -laulupaja

Laulupajassa tutustumme omaan ääneemme. Opimme seuraamaan sen sointia, värejä, vivahteita ja ilmaisuvoimaa. Annamme äänemme kuulua. Etsimme sisäisen rytmin, levollisen hengityksen, itselle ominaiset laulutavat ja laulut.

Laulupaja on ihanteellinen ympäristö tutustua omaan ääneen, oppia nauttimaan siitä ja rohkaistua vähän laulamaankin – ainakin yhdessä muiden kanssa.

Laulupaja on sinulle, joka haluat löytää oman äänesi ja iloita siitä. Aiempaa laulukokemusta et tarvitse – pelkkä aavistus laulun ja äänen tuottamasta ilosta riittää. Paja on räätälöitävissä kaikenikäisille.

Löydä laulusi -luento

Luennolla havainnollistan, miten jokainen voi löytää oman äänensä, laulunsa ja tapansa laulaa. Annan myös esimakua laulupajan sisällöstä.

Lauluvalmennus yksilöille

Autan sinua nauttimaan ja iloitsemaan äänestäsi ja löytämään luontaisen tapasi esiintyä. Etsin kanssasi äänellesi ja tyylillesi sopivia lauluja ja tekstejä. Valmennan sinua tarvittaessa myös esitystilanteisiin ja autan esiintymisjännityksen selättämisessä. Ennen kaikkea rohkaisen sinua nauttimaan laulustasi ja ainutlaatuisesta äänestäsi.