RUNOLAULU JA MYTOLOGIAN MAHTI

Tartutan luovuutta ja rohkeutta. Rohkaisen laulamaan sydämen kyllyydestä. Opetan haltioitumaan; sukeltamaan äänen ja hiljaisuuden vesiin, runon ja laulun virtaan.

Ohjaan sinua käyttämään ääntäsi, tuntemaan äänesi ja nauttimaan äänestäsi.

ESIINTYMISKOULUTUKSET

Lava haltuun -esiintymisvalmennus

Valmennus antaa eväitä puhe- ja lauluesitysten valmisteluun, vakuuttavaan esiintymiseen ja äänenkäyttöön. Se tarjoaa ohjeita ja tapoja myös esiintymisjännityksen selättämiseen. Valmennus on räätälöity organisaatioiden henkilöstölle.

Löydä oma laulusi -laulupaja

Laulupaja sinulle, joka haluat löytää oman laulusi ja riemuita äänestäsi yhdessä muiden kanssa. Aiempaa laulukokemusta et tarvitse – pelkkä aavistus laulun ja äänen tuottamasta ilosta riittää.

Löydä oma laulusi –laulupajassa tutustumme omaan ääneemme. Opimme seuraamaan äänen sointia, värejä, vivahteita ja ilmaisuvoimaa. Annamme äänemme kuulua. Etsimme sisäisen rytmimme, levollisen hengityksen ja itsellemme ominaisen laulutavan. Opimme runolaulua, kansanlauluja sekä kurkkulaulun alkeita.

Laulupaja on ihanteellinen ympäristö tutustua omaan ääneen, oppia nauttimaan siitä ja rohkaistua vähän laulamaankin – ainakin yhdessä muiden kanssa. Paja on räätälöitävissä kaikenikäisille.

Löydä oma laulusi -luento

Luennolla havainnollistan, miten jokainen voi löytää oman äänensä ja laulunsa. Annan myös esimakua laulupajan sisällöstä.

Laulu- ja esiintymisvalmennus yksilöille

Autan sinua nauttimaan ja iloitsemaan äänestäsi sekä löytämään luontaisen tapasi esiintyä. Etsin kanssasi äänellesi ja tyylillesi sopivia lauluja ja tekstejä. Tai ohjaan sinua rakentamaan puheita, luentoja ja lauluesityksiä. Valmennan sinua näihin esitystilanteisiin ja autan esiintymisjännityksen selättämisessä.

Tervetuloa valmennukseen, jos kaipaat varmuutta yleisölle puhumiseen tai ounastelet, että laulaminen saattaisi olla mukavaa. Henkilökohtainen ohjaus perustuu Lava haltuun –valmennukseen.